Samsonite

Magnum Eco Spinner 75/28 Forest Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Gerecycled Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Forest Green
Merk product code 139847
Serie Magnum eco
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Driepuntsluiting
Volume 104 l

De Magnum Eco Spinner 75/28 is een duurzame reiskoffer van het merk Samsonite. Met een breedte van 51 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor volwassenen die op reis gaan. Gemaakt van gerecycled polypropyleen aan de buitenkant en gerecycled PET aan de binnenkant, draagt deze koffer bij aan een duurzamere wereld.

De Magnum Eco Spinner 75/28 behoort tot de categorie "Reiskoffers" en heeft een formaat van 68-76 cm, waardoor het perfect is voor langere reizen. Met een volume van 104 liter is er genoeg ruimte om al je benodigdheden mee te nemen. De koffer is voorzien van een driepuntsluiting en een TSA cijferslot, waardoor je spullen veilig zijn tijdens je reis.

Deze koffer is onderdeel van de "Magnum eco" serie en heeft de kleurnaam "Forest Green". Met de merkproductcode 139847 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Samsonite staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame bagage, en deze koffer is daar geen uitzondering op.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en milieuvriendelijke reiskoffer, dan is de Magnum Eco Spinner 75/28 de perfecte keuze. Met zijn gerecyclede materialen en hoogwaardige afwerking, biedt deze koffer zowel functionaliteit als duurzaamheid. Ga op reis met Samsonite en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze prachtige koffer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies