Samsonite

Magnum Eco Spinner 69/25 Forest Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 69 cm
Materiaal Gerecycled Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Forest Green
Merk product code 139846
Serie Magnum eco
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Driepuntsluiting
Volume 82 l

De Magnum Eco Spinner 69/25 is een duurzame reiskoffer van het merk Samsonite. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 69 cm, heeft deze koffer een formaat van 68-76 cm, ideaal voor volwassenen. Gemaakt van gerecycled polypropyleen aan de buitenkant en gerecycled PET aan de binnenkant, draagt deze koffer bij aan een duurzamere wereld. De Forest Green kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan deze koffer uit de Magnum eco serie.

De Magnum Eco Spinner 69/25 is voorzien van een driepuntsluiting en een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen tijdens je reizen. Met een volume van 82 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze harde koffer is de perfecte metgezel.

Met de Magnum Eco Spinner 69/25 van Samsonite ben je niet alleen goed georganiseerd, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Kies voor gerecycled materiaal en geniet van de stijlvolle uitstraling van deze reiskoffer. Bestel nu en ga met een gerust hart op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies