Samsonite

Lite-Cube Dlx Spinner 82/31 Midnight Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 54.5 cm
Diepte 34.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 82 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Midnight Blue
Merk product code 61245
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Lite-Cube
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 122 l

De Lite-Cube Dlx Spinner 82/31 is een stijlvolle reiskoffer van het merk Samsonite. Met een breedte van 54.5 cm, een diepte van 34.5 cm en een hoogte van 82 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer van 77-85 cm. De koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen en heeft een prachtige midnight blue kleur, met zwarte hardware voor een moderne uitstraling.

De binnenkant van de Lite-Cube Dlx Spinner 82/31 is gemaakt van gerecycled PET materiaal, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een georganiseerde opbergmogelijkheid. Met 3 binnenvakken met ritssluiting kun je al je spullen netjes en overzichtelijk opbergen. Daarnaast is de koffer voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig is tijdens het reizen.

De Lite-Cube serie van Samsonite staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Met een volume van 122 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat je bagage goed beschermd is tijdens het reizen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle reiskoffer, dan is de Lite-Cube Dlx Spinner 82/31 van Samsonite de perfecte keuze. Met zijn ruime formaat, georganiseerde opbergmogelijkheden en duurzame materialen, is deze koffer ideaal voor elke reis. Bestel nu en ga met vertrouwen op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies