Samsonite

Happy Sammies Eco Upr 45/16 Lion Lion Lester

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41.5 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Kinderen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 45 cm
Materiaal RPET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Lion Lester
Merk product code 142430
Serie Happy Sammies
Type koffer Zacht
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 22.5 l

Maak kennis met de Happy Sammies Eco Upr 45/16 Lion trolley van Samsonite, een must-have voor kinderen die op reis gaan! Met een breedte van 41,5 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 45 cm, is deze handbagage trolley perfect voor kleine avonturiers. Gemaakt van RPET-materiaal, draagt deze trolley bij aan een duurzamere wereld. De Lion Lester kleur van deze trolley voegt een speels en levendig element toe aan de reisuitrusting van uw kind.

De Happy Sammies Eco Upr 45/16 Lion trolley behoort tot de Trolleys categorie en heeft een capaciteit van 22,5 liter. Het zachte kofferontwerp zorgt voor flexibiliteit en gemak tijdens het reizen. Met een ritssluiting is het openen en sluiten van de trolley een fluitje van een cent. Bovendien heeft deze trolley geen slot, waardoor het perfect is voor kinderen die snel toegang willen hebben tot hun spullen.

Deze Happy Sammies trolley is onderdeel van de serie met dezelfde naam en is een favoriet bij jonge reizigers. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze trolley is daar geen uitzondering op. Met de Happy Sammies Eco Upr 45/16 Lion trolley kan uw kind in stijl en comfort reizen, terwijl ze ook bijdragen aan een groenere planeet.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies