Samsonite

Citybeat Spinner 78/29 Expandable Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 78 cm
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Red
Merk product code 128832
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Citybeat
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 113 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Citybeat Spinner 78/29 Expandable van Samsonite de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 78 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 77-85 cm maakt het ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer.

De Citybeat Spinner 78/29 Expandable is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor het bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. De rode kleur geeft een trendy en opvallende uitstraling aan de koffer. Met de merkproductcode 128832 ben je verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid die Samsonite biedt.

Deze koffer biedt verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden tijdens je reis. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting van de koffer, terwijl het TSA-cijferslot ervoor zorgt dat je bagage veilig blijft tijdens het reizen.

Met een volume van 113 liter biedt de Citybeat Spinner 78/29 Expandable voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer zal je niet teleurstellen.

Kies voor de Citybeat Spinner 78/29 Expandable van Samsonite en reis in stijl en comfort. Bestel vandaag nog en geniet van een stressvrije reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 79,96 Normale prijs 99,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies