Samsonite

Citybeat Spinner 78/29 Expandable Navy Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 78 cm
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Navy Blue
Merk product code 128832
Serie Citybeat
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 113 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Citybeat Spinner 78/29 Expandable van Samsonite perfect voor jou. Deze reiskoffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een breedte van 47 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 78 cm. Met een volume van 113 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage.

De Citybeat Spinner 78/29 Expandable is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen slijtage en lang meegaat. De koffer heeft een navy blauwe kleur, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. Met de ritssluiting en het TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over diefstal.

Deze reiskoffer is speciaal ontworpen voor volwassenen en is ideaal voor zowel zakenreizen als vakanties. Dankzij het expandable design kun je de koffer eenvoudig vergroten, waardoor je nog meer spullen kunt meenemen. De Citybeat Spinner 78/29 Expandable is onderdeel van de Citybeat serie van Samsonite, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de Citybeat Spinner 78/29 Expandable reiskoffer ben je altijd klaar om op avontuur te gaan. Bestel nu en geniet van een comfortabele en zorgeloze reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies