Samsonite

C-Lite Spinner 86/33 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 58 cm
Diepte 36 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 86+ cm
Hoogte 86 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 122863
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie C-Lite
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 144 l

Ben je op zoek naar een ruime en duurzame reiskoffer? Dan is de C-Lite Spinner 86/33 van Samsonite perfect voor jou. Deze hardcase koffer uit de Reiskoffers categorie is ideaal voor volwassenen die graag comfortabel en stijlvol willen reizen.

Met een breedte van 58 cm, een diepte van 36 cm en een hoogte van 86 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 86+ cm zorgt ervoor dat je genoeg spullen kunt meenemen, zonder je zorgen te maken over overgewicht.

De C-Lite Spinner 86/33 is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Deze koffer is ontworpen door het bekende merk Samsonite, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Deze koffer is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. De merknaam "Black" geeft aan dat deze kleur specifiek is voor dit model. De productcode van deze koffer is 122863, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden.

De C-Lite Spinner 86/33 heeft handige opbergopties, waaronder 2 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen tijdens het reizen.

Deze koffer behoort tot de C-Lite serie, wat staat voor kwaliteit en functionaliteit. Het TSA cijferslot zorgt ervoor dat je bagage veilig is tijdens je reis. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen.

Met een volume van 144 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de C-Lite Spinner 86/33 is de ideale reisgenoot.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies