Rollink

Vega II Check-In Medium Aron

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 64 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Rollink
Merk kleurnaam Aron
Merk product code 105-26-280-380-100
Type koffer Hard
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De Vega II Check-In Medium is een stijlvolle reiskoffer van het merk Rollink. Met een breedte van 43 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 64 cm, heeft deze koffer een formaat van 56-67 cm, perfect voor volwassenen. Gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, biedt deze harde koffer optimale bescherming voor al je bagage.

De Vega II Check-In Medium heeft een ruime inhoud van 65 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je spullen mee te nemen. De koffer sluit gemakkelijk met een ritssluiting en heeft geen slot, waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot je bagage.

Met de Aron kleurnaam van Rollink, straalt de Vega II Check-In Medium een moderne en trendy uitstraling uit. De koffer is perfect voor zowel zakenreizen als vakanties, en biedt een combinatie van stijl en functionaliteit.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en praktische reiskoffer, dan is de Vega II Check-In Medium van Rollink de ideale keuze. Bestel nu en geniet van zorgeloos reizen met deze hoogwaardige koffer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies