Rollink

Vega 360 Check-In M Atlantic Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 65 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Merk Rollink
Merk kleurnaam Atlantic Blue
Merk product code 360-26-220-380-100
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 80 l

De Vega 360 Check-In M is een stijlvolle reiskoffer van het merk Rollink. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 65 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal, met een afmeting van 56-67 cm. De koffer heeft een inhoud van 80 liter, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen.

Deze hardcase koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor een optimale bescherming van je bagage. De kleur hardware is zwart, wat een moderne en trendy uitstraling geeft aan de koffer. De merk kleurnaam van deze koffer is Atlantic Blue, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp.

De Vega 360 Check-In M is uitgerust met een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen. Daarnaast heeft de koffer 2 binnenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je je bagage georganiseerd kunt inpakken.

Deze reiskoffer is geschikt voor volwassenen en is perfect voor zowel zakelijke reizen als vakanties. Met zijn moderne design en praktische functies is de Vega 360 Check-In M de ideale metgezel voor elke reis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies