Rollink

Vega 360 Check-In M Rose Smoke

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 65 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Merk Rollink
Merk kleurnaam Rose Smoke
Merk product code 360-26-170-380-100
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 80 l

De Vega 360 Check-In M is een stijlvolle reiskoffer voor dames. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 65 cm, heeft deze koffer een formaat van 56-67 cm, ideaal voor al je reisbehoeften. De koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat en heeft een hardshell ontwerp, waardoor je bagage goed beschermd blijft tijdens het reizen.

Deze koffer is uitgerust met een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt inchecken op de luchthaven. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen stevig op hun plaats blijven tijdens het vervoer. Bovendien heeft de Vega 360 Check-In M een ruim volume van 80 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

De koffer is voorzien van een elegante zwarte kleur hardware en heeft een prachtige Rose Smoke kleurnaam, waardoor je er modieus uitziet tijdens het reizen. Het merk Rollink staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Vega 360 Check-In M is geen uitzondering. Met 2 binnenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken biedt deze koffer voldoende opbergmogelijkheden voor al je persoonlijke spullen.

Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de Vega 360 Check-In M is de perfecte reisgenoot. Met zijn trendy design, duurzaamheid en handige functies, zal deze koffer zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en ga stijlvol op reis met de Vega 360 Check-In M van Rollink!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies