Rollink

Vega 360 Check-In L Atlantic Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 76 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Merk Rollink
Merk kleurnaam Atlantic Blue
Merk product code 360-29-220-380-100
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 104 l

De Vega 360 Check-In L is een stijlvolle reiskoffer van het merk Rollink. Met een breedte van 52 cm, een diepte van 28.5 cm en een hoogte van 76 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer van 68-76 cm.

Deze hardcase koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en stoten tijdens het reizen. De kleur van de hardware is elegant zwart, wat een moderne uitstraling geeft aan de koffer. De Vega 360 Check-In L is verkrijgbaar in de prachtige kleur Atlantic Blue, wat zorgt voor een opvallende en trendy look.

Deze koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen en tegelijkertijd voldoet aan de veiligheidsnormen op luchthavens. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat je bagage goed beschermd blijft tijdens het reizen.

De Vega 360 Check-In L biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 2 binnenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en overzichtelijk houden, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Met een indrukwekkende inhoud van 104 liter, is er voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden.

Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de Vega 360 Check-In L is de perfecte reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn moderne design, ruime interieur en handige opbergmogelijkheden, zal deze koffer zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies