Princess Traveller

Sumatra Medium 63cm Roze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 63 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal RPET
Merk Princess Traveller
Merk kleurnaam Roze
Merk product code 30013240991704
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Sumatra
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 60 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame reiskoffer? Dan is de Sumatra Medium 63cm van Princess Traveller perfect voor jou! Deze hardcase koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een opvallende roze kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling.

Met een breedte van 45 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 63 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizen van 56-67 cm, waardoor je deze koffer gemakkelijk kunt meenemen op al je avonturen.

De Sumatra Medium 63cm is gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, waardoor je niet alleen in stijl reist, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je koffer lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Deze koffer is speciaal ontworpen voor dames en heeft een zwarte kleur hardware, wat een mooi contrast vormt met de roze kleur van de koffer. Het TSA cijferslot zorgt ervoor dat je bagage veilig is tijdens je reis, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen.

De Sumatra Medium 63cm heeft verschillende opbergopties, waaronder 3 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk houden, zodat je altijd snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Met een volume van 60 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis maakt, met de Sumatra Medium 63cm ben je altijd goed voorbereid.

Als je op zoek bent naar een trendy, duurzame en praktische reiskoffer, dan is de Sumatra Medium 63cm van Princess Traveller de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en ga stijlvol op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies