Princess Traveller

PT01 Medium 67cm Pristine Bronze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal ABS
Merk Princess Traveller
Merk kleurnaam Pristine Bronze
Merk product code 30013550471604
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie PT01
Type koffer Hard
Type slot Cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De PT01 Medium 67cm is een stijlvolle reiskoffer van het merk Princess Traveller. Met een hoogte van 67 cm, breedte van 44 cm en diepte van 26 cm is deze koffer perfect geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en ruime bagageoplossing. Het formaat van de koffer valt binnen de range van 56-67 cm, waardoor het voldoet aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een hardshell ontwerp, waardoor het een uitstekende bescherming biedt voor je waardevolle spullen tijdens het reizen. De kleur van de hardware is elegant zwart, wat een moderne uitstraling geeft aan de koffer.

Met een volume van 65 liter biedt deze koffer voldoende ruimte om al je benodigdheden mee te nemen. Daarnaast beschikt de PT01 over 3 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt houden en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

De PT01 behoort tot de Pristine Bronze serie van Princess Traveller en is voorzien van een handig cijferslot voor extra veiligheid. De koffer sluit met een ritssluiting, waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot je bagage.

Met zijn opvallende kleur en hoogwaardige afwerking is de PT01 Medium 67cm de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle koffer. Ga met vertrouwen op reis met deze praktische en trendy reisgenoot!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies