Princess Traveller

PT01 Medium 67cm Poolhouse Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal ABS
Merk Princess Traveller
Merk kleurnaam Poolhouse Blue
Merk product code 30013550470404
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie PT01
Type koffer Hard
Type slot Cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De PT01 Medium 67cm reiskoffer van Princess Traveller is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele bagageoplossing. Met een breedte van 44 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 67 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizen tussen 56-67 cm, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende reisbestemmingen.

De PT01 reiskoffer is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage van reizen. De kleur van de hardware is zwart, wat een moderne uitstraling geeft aan de koffer. De kleurnaam van het merk is Poolhouse Blue, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp.

Deze koffer is uitgerust met een handig cijferslot, waardoor je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je bagage, terwijl de 3 binnenvakken met ritssluiting je helpen om georganiseerd te blijven tijdens je reis.

Met een indrukwekkende inhoud van 65 liter biedt de PT01 reiskoffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis maakt, deze koffer zal aan al je behoeften voldoen.

De PT01 reiskoffer behoort tot de categorie "Reiskoffers" en maakt deel uit van de PT01 serie van Princess Traveller. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is deze koffer een must-have voor elke modebewuste reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies