Princess Traveller

PT01 Medium 67cm Platinum Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal ABS
Merk Princess Traveller
Merk kleurnaam Platinum Navy
Merk product code 30013550470304
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie PT01
Type koffer Hard
Type slot Cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De PT01 Medium 67cm is een stijlvolle reiskoffer van Princess Traveller. Met een hoogte van 67 cm en een formaat van 56-67 cm, is deze koffer perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en praktische bagageoplossing. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en uitgerust met een cijferslot en ritssluiting, biedt deze harde koffer optimale bescherming voor al je waardevolle spullen.

Deze koffer in de Platinum Navy kleur heeft een elegante uitstraling en is voorzien van zwarte hardware, wat zorgt voor een moderne en trendy look. Met een volume van 65 liter biedt de PT01 voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden.

De PT01 heeft handige opbergopties, waaronder 3 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en overzichtelijk houden tijdens je reis. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer is de ideale metgezel voor elke reiziger.

Met zijn breedte van 44 cm en diepte van 26 cm is de PT01 compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu met de auto, trein of vliegtuig reist, deze koffer past perfect in elke bagageruimte.

Met de PT01 Medium 67cm reiskoffer van Princess Traveller ben je altijd klaar voor je volgende avontuur. Bestel nu en geniet van stijlvol en zorgeloos reizen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies