Princess Traveller

I'm Green Atlantic Medium 64cm Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 64 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal RPET
Merk Princess Traveller
Merk kleurnaam Wit
Merk product code 30013431830904
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Im Green Atlantic
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 56 l

De I'm Green Atlantic Medium 64cm is een stijlvolle reiskoffer van het merk Princess Traveller. Met een breedte van 46 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 64 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en duurzame reisoplossing.

Deze koffer is gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor milieubewuste reizigers. De witte kleur van de koffer geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl de zwarte kleur van de hardware een vleugje elegantie toevoegt.

Met het TSA-cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke diefstal. De ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl de 3 binnenvakken met ritssluiting zorgen voor georganiseerde opbergmogelijkheden.

De I'm Green Atlantic Medium 64cm heeft een volume van 56 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Met de Im Green Atlantic-serie van Princess Traveller kun je met een gerust hart reizen, wetende dat je een duurzame keuze hebt gemaakt. Kies voor deze hardcase koffer en geniet van comfortabel en zorgeloos reizen, waar je ook naartoe gaat.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies