Filters

36 van 101 producten

Speciale prijs 103,99 Normale prijs 129,99
Speciale prijs 119,99 Normale prijs 149,99
Speciale prijs 103,99 Normale prijs 129,99
Speciale prijs 119,99 Normale prijs 149,99

36 van 101 producten

Pagina

Princess Traveller is een merk dat zich richt op kwalitatieve en duurzame reisproducten. Het energieke en ambitieuze merk is in 2011 opgericht door broer en zus Tim en Florentine Ouborg en heeft sindsdien een sterke wereldwijde reputatie opgebouwd op het gebied van koffers, tassen en accessoires. Het doel van Princess Traveller is om reizen zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken door betrouwbare producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Het merk heeft een breed assortiment aan reisproducten in onderscheidende designs. Of je nu op zoek bent naar een harde koffer of een zachte koffer, binnen de collectie van Princess Traveller vind je het allemaal.

Omdat innovatie al vanaf het begin deel uitmaakt van het DNA van Princess Traveller, weten ze bij het merk slimme reisoplossingen te bedenken en verwezenlijken. Ze streven ernaar om verantwoord reizen te stimuleren en mogelijk te maken door duurzame producten te ontwikkelen. Princess Traveller is door alle bijzondere productinnovaties en originele marketingactiviteiten uitgegroeid tot een zeer succesvolle internationale onderneming. Zo introduceerde Princess Traveller bijvoorbeeld de koffer met weegschaal en de koffer met oplader. De collecties van Princess Traveller bestaan uit betaalbare innovatieve producten met een aantrekkelijk design.

Ze vinden het bij Princess Traveller belangrijk dat er voor iedere soort reis een geschikte koffer te vinden is. Of het nu om een zonvakantie, stedentrip of rondreis gaat. Innovatie, gebruiksgemak en comfort zijn de focuspunten van het merk, wat een koffer van Princess Traveller het ideale reisgezelschap maakt. De koffers zijn verkrijgbaar in verschillende series en iedere serie bestaat uit verschillende formaten koffers. De koffers van Princess Traveller zijn niet alleen betaalbaar en innovatief, maar ook nog eens licht in gewicht én oersterk. Dankzij het lichte gewicht kun je nog meer bagage meenemen op reis.

Heb jij jouw favoriete koffer of tas van Princess Traveller gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies