Princess Traveller

Grenada Medium 68cm Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 68 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal ABS
Merk Princess Traveller
Merk kleurnaam Red
Merk product code 30021621010504
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Grenada
Type koffer Hard
Type slot Cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 66 l

De Grenada Medium 68cm is een stijlvolle reiskoffer van het merk Princess Traveller. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 68 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer voor hun reizen. De koffer is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een hardshell ontwerp, waardoor je bagage goed beschermd is tijdens het reizen.

De Grenada Medium 68cm is uitgevoerd in een opvallende rode kleur, met zwarte hardware voor een moderne uitstraling. Het cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust tijdens je reizen. De koffer sluit gemakkelijk met een ritssluiting en heeft twee binnenvakken met ritssluiting voor het georganiseerd opbergen van je spullen.

Met een volume van 66 liter biedt de Grenada Medium 68cm voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer is de perfecte metgezel. De Grenada-serie staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze medium-sized koffer is daar geen uitzondering op.

Met de Grenada Medium 68cm reiskoffer ben je klaar om in stijl te reizen. Bestel vandaag nog en geniet van een zorgeloze en modieuze reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 79,96 Normale prijs 99,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies