Guess

Jesco 8-Wheel 28 In Dove

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48.5 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 71 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal ABS
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Guess
Merk kleurnaam Dove
Merk product code TWH838 99880
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 96 l

De Jesco 8-Wheel 28 In is een trendy reiskoffer voor dames. Met een breedte van 48.5 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 71 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de koffer valt binnen de range van 68-76 cm, wat ideaal is voor langere reizen. De koffer is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een stijlvolle zilverkleurige hardware. De binnenkant is gevoerd met nylon en beschikt over 3 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt opbergen.

De Jesco 8-Wheel 28 In is van het bekende merk Guess en heeft de kleurnaam Dove. De productcode van deze koffer is TWH838 99880. Met het TSA cijferslot kun je je bagage veilig afsluiten en hoef je je geen zorgen te maken tijdens het reizen. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen.

Met een volume van 96 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op vakantie gaat of een zakenreis maakt, de Jesco 8-Wheel 28 In is de perfecte metgezel voor elke reis. Bestel nu en reis in stijl met deze trendy en praktische reiskoffer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies