Eastpak

Trans4 L Sunday Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sunday Grey
Merk product code EK00082L
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type koffer Zacht
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 80 l

De Trans4 L is een ruime reiskoffer van het merk Eastpak. Met een breedte van 41 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de koffer valt binnen de categorie Reiskoffers met een lengte van 68-76 cm.

Deze koffer is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stijlvolle uitstraling. De kleur van de hardware is zwart, wat zorgt voor een moderne en tijdloze look. Het exterieur van de koffer is gemaakt van duurzaam polyester, terwijl de binnenkant is gevoerd met nylon. Dit zorgt voor een stevige en beschermende omgeving voor je spullen.

De Trans4 L heeft handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. De koffer sluit met een ritssluiting en heeft geen slot, waardoor je snel en eenvoudig bij je spullen kunt.

Met een volume van 80 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op vakantie gaat of een zakenreis maakt, de Trans4 L is de ideale metgezel. Met zijn praktische formaat, duurzame materialen en handige opbergopties is deze koffer perfect voor elke reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies