Eastpak

Trans4 L Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK00082L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type koffer Zacht
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 80 l

Op zoek naar een ruime en praktische reiskoffer? Dan is de Trans4 L van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 41 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 75 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 68-76 cm maakt het ook ideaal voor volwassenen die op reis gaan.

De Trans4 L is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt ervoor dat je bagage goed beschermd is tijdens het reizen. De zwarte kleur van de hardware geeft de koffer een stijlvolle uitstraling.

Met de Trans4 L heb je verschillende opbergmogelijkheden. De koffer heeft een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. Daarnaast heeft de koffer geen slot, maar is voorzien van een handige ritssluiting.

Met een volume van 80 liter biedt de Trans4 L voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere vakantie plant, deze koffer is geschikt voor elke reis.

Met de Trans4 L reiskoffer van Eastpak ben je klaar om op avontuur te gaan. Bestel nu en geniet van een praktische en stijlvolle reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies