Delsey

Turenne 82 cm 4 Wheels Trolley Case Bleu Nuit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 53.5 cm
Diepte 29.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 82 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Bleu Nuit
Merk product code 00162183002
Opberg opties 5 binnenvakken met ritssluiting
Serie Turenne
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische reiskoffer? Dan is de Turenne 82 cm 4 Wheels Trolley Case van Delsey precies wat je nodig hebt. Deze hardcase koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime bagageoptie.

Met een breedte van 53.5 cm, een diepte van 29.5 cm en een hoogte van 82 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van 77-85 cm maakt het ook ideaal voor langere reizen.

De Turenne koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen. De kleur hardware is elegant zwart en geeft de koffer een moderne uitstraling.

Wat de binnenkant betreft, is deze koffer bekleed met gerecycled polyester materiaal. Dit zorgt niet alleen voor extra bescherming van je spullen, maar draagt ook bij aan een duurzame keuze.

Delsey, een gerenommeerd merk in de bagage-industrie, staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. De Turenne koffer is verkrijgbaar in de prachtige kleurnaam Bleu Nuit en heeft de productcode 00162183002.

Met 5 binnenvakken met ritssluiting biedt deze koffer voldoende opbergmogelijkheden voor al je reisbenodigdheden. Of het nu gaat om kleding, schoenen of accessoires, je kunt alles georganiseerd houden.

De Turenne koffer is voorzien van een handige TSA cijferslot, waardoor je zonder zorgen kunt reizen. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl je ze veilig en beschermd houdt.

Met een indrukwekkende inhoud van 110 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je iets achter moet laten. Deze koffer biedt voldoende ruimte voor al je reisavonturen.

Kortom, de Turenne 82 cm 4 Wheels Trolley Case van Delsey is de perfecte reisgenoot voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame, ruime en stijlvolle koffer. Waar wacht je nog op? Ga op reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies