Delsey

Turenne 70 cm noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 29.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 70 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Delsey
Merk kleurnaam noir
Merk product code 001621820
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 81 l

De Turenne 70 cm is een stijlvolle reiskoffer van het merk Delsey. Met een hoogte van 70 cm, breedte van 47 cm en diepte van 29.5 cm is deze koffer perfect geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar ruime bagage. Het formaat van de koffer valt binnen de range van 68-76 cm, wat ideaal is voor reizigers die op zoek zijn naar een ruime koffer.

Deze koffer is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, waardoor hij duurzaam en lichtgewicht is. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Turenne 70 cm is daar geen uitzondering op. Met een volume van 81 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden.

De Turenne 70 cm heeft een hard type koffer, wat zorgt voor extra bescherming van je bagage. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid tijdens je reizen. De kleur van deze koffer is noir, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft.

Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Turenne 70 cm is de perfecte metgezel voor al je reisavonturen. Met zijn ruime volume, duurzaamheid en stijlvolle design is deze koffer een must-have voor elke modebewuste reiziger. Bestel nu en ga in stijl op pad met de Turenne 70 cm!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies