Delsey

St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 31.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 00208782012
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie St Tropez
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 76 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele reiskoffer? Dan is de St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case van Delsey de perfecte keuze voor jou. Deze hardcase koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

Met een breedte van 44.5 cm, een diepte van 31.5 cm en een hoogte van 67 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 56-67 cm maakt het ook ideaal voor volwassenen die op reis gaan. De gunmetal kleur hardware geeft de koffer een moderne uitstraling.

Gemaakt van duurzaam polycarbonaat, is deze koffer niet alleen sterk en lichtgewicht, maar ook bestand tegen de dagelijkse slijtage. De binnenkant is bekleed met gerecycled polyester, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een zachte en beschermende omgeving voor je spullen.

De St Tropez koffer heeft een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen zonder je zorgen te maken over mogelijke schade. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl de 2 binnenvakken met ritssluiting extra opbergmogelijkheden bieden.

Met een volume van 76 liter is er voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. De koffer is onderdeel van de St Tropez serie, wat garant staat voor kwaliteit en stijl. De blauwe kleur van deze koffer voegt een vleugje elegantie toe aan je reisuitrusting.

Met de St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case van Delsey ben je klaar om in stijl te reizen. Bestel vandaag nog en geniet van een zorgeloze en modieuze reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies