Delsey

St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 31.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Silver
Merk product code 00208782011
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie St Tropez
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 76 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische reiskoffer? Dan is de St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case perfect voor jou! Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

Met een breedte van 44.5 cm, een diepte van 31.5 cm en een hoogte van 67 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 56-67 cm maakt het ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer. De gunmetal kleurige hardware geeft de koffer een moderne uitstraling.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat, wat zorgt voor een stevige en lichtgewicht constructie. De binnenkant is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor deze koffer niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

De St Tropez koffer is van het bekende merk Delsey, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de koffer is zilver en de productcode is 00208782011.

Deze koffer biedt handige opbergmogelijkheden, met 2 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en veilig opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je koffer gemakkelijk te openen en te sluiten is.

De St Tropez koffer heeft een inhoud van 76 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je spullen. Daarnaast is de koffer voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt reizen naar bestemmingen waar een TSA-slot vereist is.

Met de St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case ben je klaar voor je volgende reis. Bestel deze stijlvolle en praktische koffer vandaag nog en reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies