Delsey

Segur 80 cm 4 Double Wheels Trolley Case Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50.5 cm
Diepte 33 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 80 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Noir
Merk product code 00205883000
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Segur
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 123 l

De Segur 80 cm 4 dubbele wielen trolleykoffer is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle en praktische bagage. Met een breedte van 50,5 cm, een diepte van 33 cm en een hoogte van 80 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Het formaat van de bagage valt tussen de 77-85 cm, waardoor het ideaal is voor lange reizen.

Deze trolleykoffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare bescherming van je spullen. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de koffer. Het interieur is bekleed met gerecycled polyester, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zacht en comfortabel aanvoelt.

De Segur koffer is ontworpen door het gerenommeerde merk Delsey, bekend om zijn hoogwaardige bagage. De kleurnaam van deze koffer is "Noir", wat perfect past bij de elegante uitstraling van het product. De productcode van deze koffer is 00205883000, waardoor het gemakkelijk te identificeren is.

Deze koffer biedt handige opbergmogelijkheden met 2 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen tijdens je reis. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je bagage, terwijl het TSA cijferslot ervoor zorgt dat je spullen veilig zijn.

Met een indrukwekkend volume van 123 liter biedt deze Segur koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze trolleykoffer is de perfecte metgezel voor elke reiziger.

Ontdek de Segur 80 cm 4 dubbele wielen trolleykoffer en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en maak je volgende reis een stuk comfortabeler en modieuzer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies