Delsey

Segur 2.0 Spinner 70 cm black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 70 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Delsey
Merk kleurnaam black
Merk product code 002058820
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 81.6 l

Op zoek naar een stevige en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Segur 2.0 Spinner 70 cm van Delsey precies wat je nodig hebt. Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die perfect zijn voor volwassenen.

Met een breedte van 45 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 70 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je spullen, of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis maakt.

De Segur 2.0 Spinner is gemaakt van duurzaam polycarbonaat, wat zorgt voor een optimale bescherming van je bagage. Het harde materiaal beschermt je spullen tegen stoten en krassen, zodat je met een gerust hart kunt reizen. Daarnaast is deze koffer voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl de zwarte kleur van het merk Delsey een tijdloze en elegante uitstraling geeft. Met een volume van 81.6 liter is er genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

Kortom, de Segur 2.0 Spinner 70 cm is de ideale reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Met deze koffer ben je klaar voor elk avontuur, of het nu een zakenreis of een ontspannen vakantie is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies