Delsey

Moncey 82cm Trolley Koffer Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 53 cm
Diepte 33 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 82 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Black
Merk product code 00384483000
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 117 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Moncey 82cm Trolley Koffer van Delsey precies wat je nodig hebt. Met een hoogte van 82 cm en een volume van 117 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. De koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Moncey 82cm Trolley Koffer is gemaakt van gerecycled polypropyleen, wat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een stevige en robuuste constructie. De zwarte kleur van de hardware geeft de koffer een moderne uitstraling. Het interieur van de koffer is bekleed met polyester, wat zorgt voor extra bescherming van je spullen tijdens het reizen.

De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is. Daarnaast heeft de koffer een kliksluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Met de 2 binnenvakken met ritssluiting kun je je bagage georganiseerd en overzichtelijk inpakken.

De Moncey 82cm Trolley Koffer behoort tot de Moncey serie van Delsey en heeft de kleurnaam Black. De productcode van deze koffer is 00384483000. Met een formaat van 77-85 cm is deze koffer ideaal voor lange reizen. De breedte van de koffer is 53 cm en de diepte is 33 cm.

Met de Moncey 82cm Trolley Koffer reis je in stijl en comfort. Bestel deze praktische en trendy koffer vandaag nog en geniet van zorgeloos reizen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies