Delsey

Moncey 76cm Trolley Koffer Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 76 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Marine
Merk product code 00384482122
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 111 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Moncey 76cm Trolley Koffer van Delsey precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 52 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 76 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je reisbenodigdheden.

De Moncey koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat ervoor zorgt dat je bagage goed beschermd blijft tijdens het reizen. De zwarte kleur hardware geeft de koffer een moderne en trendy uitstraling. De binnenkant van de koffer is bekleed met polyester, wat zorgt voor een zachte en beschermende omgeving voor je spullen.

Delsey is een gerenommeerd merk op het gebied van reisbagage en de Moncey serie is daar geen uitzondering op. Met de marine kleurnaam en productcode 00384482122, straalt deze koffer kwaliteit en stijl uit. Het kliksluitingssysteem zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen blijft tijdens je reis.

De Moncey 76cm Trolley Koffer biedt ook handige opbergopties. Met 2 binnenvakken met ritssluiting kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. Daarnaast is de koffer voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je zonder zorgen naar de Verenigde Staten kunt reizen.

Met een volume van 111 liter is deze koffer perfect voor lange reizen of als je gewoon veel bagage mee wilt nemen. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Moncey 76cm Trolley Koffer biedt de ruimte, stijl en functionaliteit die je nodig hebt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies