Delsey

Helium Dlx 78 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 33 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77.5 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Delsey
Merk kleurnaam Black
Merk product code 00239782100
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Helium DLX
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 114 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Helium Dlx 78 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case perfect voor jou. Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een breedte van 45 cm, een diepte van 33 cm en een hoogte van 77.5 cm. Met een formaat van 77-85 cm is deze koffer ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar voldoende ruimte voor al hun bagage.

De Helium Dlx koffer is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een gunmetal kleurige hardware. De binnenkant van de koffer is gevoerd met nylon, wat zorgt voor extra bescherming van je spullen. Het merk achter deze koffer is Delsey, een bekend merk dat garant staat voor kwaliteit en stijl. De kleur van de koffer is zwart, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft.

Deze koffer biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De koffer is voorzien van een TSA cijferslot, wat ervoor zorgt dat je bagage veilig is tijdens het reizen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Met een volume van 114 liter biedt de Helium Dlx koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis maakt, deze koffer is de ideale metgezel. De Helium DLX serie staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze koffer is daar geen uitzondering op.

Kortom, de Helium Dlx 78 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle reiskoffer. Met zijn duurzame materiaal, handige opbergmogelijkheden en elegante design, is deze koffer een must-have voor elke reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies