Delsey

Chatelet Air 2.0 76cm Trolley Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52.5 cm
Diepte 31.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 76.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 00167682106
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Chatelet Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Chatelet Air 2.0 76cm Trolley van Delsey precies wat je nodig hebt. Deze reiskoffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die perfect zijn voor volwassenen.

Met een breedte van 52.5 cm, een diepte van 31.5 cm en een hoogte van 76.5 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 77 en 85 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je spullen, of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis maakt.

De Chatelet Air 2.0 76cm Trolley is gemaakt van duurzaam polycarbonaat, wat zorgt voor een lichtgewicht en stevige constructie. De binnenkant is bekleed met polyester, waardoor je kleding en andere items goed beschermd zijn tijdens het reizen.

Deze reiskoffer is ontworpen door het gerenommeerde merk Delsey en heeft een prachtige bruine kleur, die perfect past bij elke outfit. De zwarte hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met het TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste indringers. De ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl het 1 binnenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

De Chatelet Air 2.0 76cm Trolley heeft een indrukwekkend volume van 110 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer biedt voldoende ruimte en stijl.

Met de Chatelet Air 2.0 76cm Trolley van Delsey ben je klaar om in stijl te reizen. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies