Delsey

Chatelet Air 2.0 66cm Trolley Angora

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 66.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Angora
Merk product code 00167681015
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Chatelet Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 69 l

De Chatelet Air 2.0 66cm Trolley is de perfecte reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 28.5 cm en een hoogte van 66.5 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen. Het formaat van de bagage valt tussen de 56-67 cm, waardoor het ideaal is voor zowel korte als langere reizen.

Deze trendy koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor een lichtgewicht en stevige constructie. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Aan de binnenkant is de koffer bekleed met polyester materiaal, waardoor je spullen goed beschermd zijn tijdens het reizen.

De Chatelet Air 2.0 66cm Trolley is ontworpen door het gerenommeerde merk Delsey, dat bekend staat om zijn hoogwaardige bagage. De kleur van deze koffer is Angora, wat een subtiele en tijdloze uitstraling geeft. De productcode van deze koffer is 00167681015, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden.

Deze koffer biedt handige opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De Chatelet Air 2.0 66cm Trolley behoort tot de Chatelet Air serie, die bekend staat om zijn moderne en stijlvolle ontwerpen.

Deze hardcase koffer is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt vergrendelen en toch gemakkelijk toegankelijk is voor de douane. De ritssluiting zorgt voor een soepele en snelle toegang tot je spullen.

Met een volume van 69 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Chatelet Air 2.0 66cm Trolley is de ideale metgezel voor elke reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies