Delsey

Brochant 2.0 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Delsey
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 00225681002
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Brochant
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 67 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische reiskoffer? Dan is de Brochant 2.0 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case perfect voor jou! Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een breed scala aan handige functies.

Met een breedte van 42 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 67 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 56 en 67 cm, waardoor je flexibel bent in het inpakken van je spullen.

De Brochant 2.0 is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen slijtage en lang meegaat. De gunmetal kleurige hardware geeft de koffer een moderne uitstraling.

De binnenkant van de koffer is bekleed met nylon materiaal, wat zorgt voor een zachte en beschermende omgeving voor je spullen. Daarnaast heeft de koffer handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting.

De Brochant 2.0 is ontworpen door het gerenommeerde merk Delsey, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de koffer is blauw, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling.

Met het TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste toegang. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen.

Met een volume van 67 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de Brochant 2.0 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale reisgenoot.

Ontdek nu de Brochant serie en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze geweldige reiskoffer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies