Delsey

Belmont Plus 83 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 53 cm
Diepte 41 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 83 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Noir
Merk product code 00386183000
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 132 l

Op zoek naar een ruime en duurzame reiskoffer? Dan is de Belmont Plus 83 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case perfect voor jou. Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die je zeker zullen overtuigen.

Met een breedte van 53 cm, een diepte van 41 cm en een hoogte van 83 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 77-85 cm maakt het ook ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer voor hun reizen.

De Belmont Plus is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze koffer is daar geen uitzondering op. Met een merk kleurnaam van "Noir" en een merk product code van "00386183000" straalt deze koffer ook nog eens stijl en klasse uit.

Deze koffer is van het type "Hard" en heeft een handige ritssluiting. Het TSA cijferslot zorgt ervoor dat je bagage veilig is tijdens je reizen. Met een volume van 132 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je iets achter moet laten.

Kortom, de Belmont Plus 83 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar ruimte, duurzaamheid en stijl. Bestel vandaag nog en ga met een gerust hart op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies