Delsey

Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Bleu Zinc

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 76 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Bleu Zinc
Merk product code 00386182172
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

Ben je op zoek naar een ruime en duurzame reiskoffer? Dan is de Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case van Delsey de perfecte keuze voor jou. Deze reiskoffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een breedte van 52 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 76 cm.

De Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een formaat van 68-76 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je benodigdheden mee te nemen tijdens je reizen. De koffer heeft een indrukwekkend volume van 110 liter, zodat je al je kleding, schoenen en andere spullen gemakkelijk kunt opbergen.

Deze reiskoffer is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en bescherming van je bagage. Het harde type koffer biedt extra stevigheid en beschermt je spullen tegen stoten en vallen.

Met het handige TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke diefstal. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen en het 1 binnenvak met ritssluiting biedt extra opbergmogelijkheden voor kleine items.

De Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is verkrijgbaar in de kleur Bleu Zinc, wat zorgt voor een stijlvolle en trendy uitstraling. Met de merkproductcode 00386182172 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van het merk Delsey.

Kortom, de Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar ruimte, duurzaamheid en stijl. Bestel vandaag nog en geniet van zorgeloos reizen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies