Delsey

Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 76 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Noir
Merk product code 00386182100
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case van Delsey de perfecte keuze voor jou. Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een breed scala aan handige eigenschappen.

Met een breedte van 52 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 76 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je spullen, of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis maakt.

De Belmont Plus is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare koffer. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze koffer is daar geen uitzondering op. De kleur van de koffer is Noir, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft.

De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de koffer een ritssluiting, die gemakkelijk te gebruiken is. Het opbergvak aan de binnenkant van de koffer is voorzien van een ritssluiting, waardoor je kleine items veilig kunt opbergen.

Met een volume van 110 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer zal al je spullen veilig en georganiseerd houden.

Kortom, de Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid. Met zijn ruime formaat, duurzaam materiaal en handige opbergmogelijkheden, zal deze koffer je niet teleurstellen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies