Delsey

Belmont Plus 71 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 70.5 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Noir
Merk product code 00386182000
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 87 l

De Belmont Plus 71 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Trolley Case is de perfecte reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 70.5 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen.

Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, is deze koffer ontworpen om lang mee te gaan en je spullen te beschermen tegen stoten en krassen. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze koffer is geen uitzondering. Met een volume van 87 liter is er genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden.

De Belmont Plus 71 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Trolley Case heeft een hardshell ontwerp, waardoor je bagage veilig en beschermd blijft tijdens het transport. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl het TSA cijferslot zorgt voor extra beveiliging en gemoedsrust.

Met 4 dubbele wielen is deze trolley case gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op drukke luchthavens of hobbelige straten. De Noir kleur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan de koffer, terwijl de merkproductcode 00386182000 aangeeft dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Kortom, de Belmont Plus 71 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Trolley Case is de ideale reisgenoot voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en trendy koffer. Met voldoende ruimte, duurzaamheid en handige functies, zal deze koffer je niet teleurstellen tijdens je volgende avontuur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies