American Tourister

Wavebreaker Disney Spinner 77/28 Donald Blue Kiss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal ABS
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Donald Blue Kiss
Merk product code 85673
Serie Wavebreaker
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 96 l

De Wavebreaker Disney Spinner 77/28 is een stoere reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 52 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 77 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer voor hun reizen. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, is deze koffer stevig en bestand tegen de dagelijkse slijtage.

De Wavebreaker Disney Spinner 77/28 behoort tot de Wavebreaker-serie, die bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen en betrouwbare kwaliteit. Met een volume van 96 liter kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen, of het nu gaat om kleding, schoenen of andere persoonlijke spullen. De koffer is voorzien van een handige ritssluiting en een TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis.

Wat deze koffer echt uniek maakt, is de kleur. De Wavebreaker Disney Spinner 77/28 is verkrijgbaar in de kleur "Donald Blue Kiss", wat een vrolijke en speelse uitstraling geeft. Of je nu op vakantie gaat of gewoon een weekendje weg, deze koffer zal zeker de aandacht trekken en je onderscheiden van de massa.

Met de Wavebreaker Disney Spinner 77/28 reiskoffer ben je klaar voor avontuur. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies