American Tourister

Wavebreaker Disney Spinner 67/24 Daisy Pink Kiss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Materiaal ABS
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Daisy Pink Kiss
Merk product code 85670
Serie Wavebreaker
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 64 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele reiskoffer? Dan is de Wavebreaker Disney Spinner 67/24 van American Tourister de perfecte keuze voor jou! Deze reiskoffer behoort tot de categorie "Reiskoffers" en heeft een uniek ontwerp dat geïnspireerd is op de magische wereld van Disney.

Met een breedte van 47 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 67 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizen van 56-67 cm, waardoor je deze koffer gemakkelijk kunt meenemen op al je avonturen.

De Wavebreaker Disney Spinner 67/24 is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, waardoor hij duurzaam en bestand is tegen stoten en krassen. Het harde type koffer zorgt voor extra bescherming van je waardevolle spullen tijdens het reizen.

Deze koffer is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige kleur genaamd "Daisy Pink Kiss". Het merk American Tourister staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Wavebreaker-serie is geen uitzondering.

Met een volume van 64 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. De ritssluiting en het TSA-cijferslot zorgen ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen en beschermd zijn tegen diefstal.

Wacht niet langer en ga stijlvol op reis met de Wavebreaker Disney Spinner 67/24 van American Tourister. Bestel nu en geniet van een zorgeloze en modieuze reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies