American Tourister

Wavebreaker Disney Spinner 67/24 Mickey Blue Kiss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Materiaal ABS
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Mickey Blue Kiss
Merk product code 85670
Serie Wavebreaker
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 64 l

De Wavebreaker Disney Spinner 67/24 is een fantastische reiskoffer voor volwassenen. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 67 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, is deze koffer stevig en betrouwbaar. Het merk American Tourister staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze koffer is daar geen uitzondering op.

De Wavebreaker Disney Spinner 67/24 behoort tot de serie Wavebreaker en heeft een hard kofferontwerp. Het heeft een ritssluiting en is voorzien van een TSA-cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen. Met een volume van 64 liter is er genoeg ruimte voor al je spullen, of je nu op zakenreis gaat of op vakantie.

Wat deze koffer echt speciaal maakt, is de kleur. Met de merk kleurnaam "Mickey Blue Kiss" is deze koffer een echte eyecatcher. Of je nu een Disney-fan bent of gewoon houdt van levendige kleuren, deze koffer zal zeker de aandacht trekken. Met de merk product code 85670 weet je dat je een authentiek product van American Tourister krijgt.

Als je op zoek bent naar een koffer die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Wavebreaker Disney Spinner 67/24 de perfecte keuze. Met zijn opvallende kleur, duurzaamheid en ruime interieur, zal deze koffer je reiservaring zeker verbeteren. Bestel vandaag nog en ga in stijl op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies