American Tourister

Urban Track Duffle whit Wheels M Asphalt Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 38.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 68 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Asphalt Black
Merk product code 143164
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Urban Track
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 84 l

De Urban Track Duffle met Wielen M is de perfecte reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 38,5 cm en een hoogte van 68 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizen tussen 68-76 cm.

Deze duurzame koffer is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor je niet alleen trendy bent, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De kleur hardware is zwart, wat een moderne en elegante uitstraling geeft aan de koffer.

De Urban Track Duffle met Wielen M is onderdeel van de Urban Track serie van American Tourister, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleurnaam van deze koffer is Asphalt Black, wat perfect past bij de stoere en trendy uitstraling van de koffer.

Met een volume van 84 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. Daarnaast heeft de koffer handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en twee binnenvakken met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden tijdens het reizen.

Deze zachte koffer is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen en tegelijkertijd voldoet aan de veiligheidsnormen op luchthavens. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen en de koffer snel kunt openen en sluiten.

Met de Urban Track Duffle met Wielen M ben je klaar om in stijl te reizen. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de luxe van deze trendy reiskoffer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies