American Tourister

Summerfunk Spinner 67/24 Expandable Tsa Teal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 27.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Teal
Merk product code 124890
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 71.5 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer voor volwassenen? Dan is de Summerfunk Spinner 67/24 Expandable Tsa van American Tourister perfect voor jou. Deze zachte koffer heeft een breedte van 42 cm, een diepte van 27.5 cm en een hoogte van 67.5 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je spullen mee te nemen. Met een volume van 71.5 liter kun je gemakkelijk al je kleding, schoenen en accessoires inpakken.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen slijtage. De Teal kleur geeft de koffer een trendy uitstraling, terwijl de zwarte hardware zorgt voor een stijlvol contrast. Met het handige TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele diefstal.

De Summerfunk Spinner 67/24 Expandable Tsa heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden tijdens je reis. De ritssluiting zorgt ervoor dat je koffer stevig gesloten blijft, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je bagage.

Met het formaat van 56-67 cm voldoet deze koffer aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage. Dit betekent dat je de koffer gemakkelijk mee kunt nemen in het vliegtuig, zonder extra kosten te hoeven betalen voor ingecheckte bagage. Kortom, de Summerfunk Spinner 67/24 Expandable Tsa is de ideale reiskoffer voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies