American Tourister

Soundbox Spinner 77/28 Tsa EExpandablexp Jade Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Jade Green
Merk product code 88474
Serie Soundbox
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

De Soundbox Spinner 77/28 Tsa Expandable is een trendy reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 51 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 77 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 77 en 85 cm, waardoor je genoeg spullen kunt meenemen voor een lange reis. Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, is deze koffer stevig en bestand tegen de dagelijkse slijtage.

De Soundbox Spinner 77/28 Tsa Expandable heeft een opvallende Jade Green kleur, wat zeker de aandacht zal trekken. Met een volume van 110 liter is er genoeg ruimte om al je kleding, schoenen en andere benodigdheden mee te nemen. De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen zonder je zorgen te maken over mogelijke diefstal.

Deze hardcase koffer uit de Soundbox serie is uitgerust met een ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast is de koffer expandable, wat betekent dat je extra ruimte kunt creëren wanneer dat nodig is. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Soundbox Spinner 77/28 Tsa Expandable is de perfecte metgezel voor elke volwassene die stijlvol en praktisch wil reizen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies