American Tourister

Soundbox Spinner 77/28 Expandable Coral Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 51.5 cm
Diepte 29.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Coral Red
Merk product code 88474
Serie Soundbox
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

De Soundbox Spinner 77/28 Expandable is een stijlvolle reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 51.5 cm, een diepte van 29.5 cm en een hoogte van 77 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 77 en 85 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je spullen mee te nemen. De koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare constructie.

De Soundbox Spinner 77/28 Expandable behoort tot de categorie reiskoffers en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een volume van 110 liter kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen, of je nu op zakenreis gaat of op vakantie. De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen en zorgeloos kunt reizen.

De Soundbox Spinner 77/28 Expandable uit de Soundbox serie is verkrijgbaar in de kleur Coral Red. Deze opvallende kleur geeft de koffer een trendy uitstraling en zorgt ervoor dat je altijd stijlvol op reis gaat. De koffer sluit gemakkelijk met een ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen. Met zijn harde buitenkant biedt deze koffer optimale bescherming voor al je waardevolle bezittingen.

Met de Soundbox Spinner 77/28 Expandable van American Tourister ben je klaar voor elke reis. Of je nu een weekendje weg gaat of een lange vakantie plant, deze koffer biedt voldoende ruimte, stijl en functionaliteit. Bestel nu en geniet van zorgeloos reizen met deze trendy reiskoffer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies