American Tourister

Soundbox Spinner 67/24 Expandable Golden Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46.5 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Golden Yellow
Merk product code 88473
Serie Soundbox
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 81 l

De Soundbox Spinner 67/24 Expandable is een trendy en functionele reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 46,5 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 67 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 56 en 67 cm, waardoor deze koffer perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime reisgenoot.

De Soundbox Spinner 67/24 Expandable is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare koffer. De ritssluiting zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen is, terwijl het TSA cijferslot extra beveiliging biedt tijdens je reizen. Met een volume van 81 liter is er genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

Deze koffer behoort tot de Soundbox serie van American Tourister en heeft een opvallende kleur genaamd Golden Yellow. De merkproductcode van deze koffer is 88473, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van American Tourister in handen hebt. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Soundbox Spinner 67/24 Expandable is de ideale reispartner voor stijlbewuste volwassenen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies