American Tourister

Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa Deep Fuchsia

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47.5 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 80 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Deep Fuchsia
Merk product code 146676
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Sea Seeker
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 92.5 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa van American Tourister perfect voor jou! Deze zachte koffer uit de Reiskoffers categorie is speciaal ontworpen voor dames en heeft een hoogte van 80 cm. Met een breedte van 47.5 cm en een diepte van 28.5 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage.

De Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een gerecyclede PET voering aan de binnenkant. Het zwarte hardware en de diepe fuchsia kleur van American Tourister geven deze koffer een trendy uitstraling. Met een volume van 92.5 liter kun je al je spullen gemakkelijk meenemen.

Deze koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis. De ritssluiting zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot je spullen. Daarnaast heeft de Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt inpakken.

Met de Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa reiskoffer van American Tourister ben je klaar voor je volgende avontuur. Bestel nu en geniet van een comfortabele en stijlvolle reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies