American Tourister

Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa Aqua Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47.5 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 80 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Aqua Green
Merk product code 146676
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Sea Seeker
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 92.5 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa van American Tourister perfect voor jou. Deze zachte koffer uit de Sea Seeker serie is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit.

Met een breedte van 47.5 cm, een diepte van 28.5 cm en een hoogte van 80 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 77-85 cm maakt het ook ideaal voor langere reizen. De koffer heeft een volume van 92.5 l, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen.

De Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een gerecyclede PET voering aan de binnenkant. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu terwijl je in stijl reist. De koffer is voorzien van een zwart TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig is tijdens je reis.

De Aqua Green kleur van deze koffer geeft een frisse en trendy uitstraling. De zwarte hardware zorgt voor een mooi contrast en maakt het geheel helemaal af. Met de ritssluiting en de opbergopties, zoals het binnenvak met ritssluiting en het buitenvak met ritssluiting, houd je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik.

Met de Sea Seeker Spinner 80/30 Tsa van American Tourister ben je klaar om de wereld te verkennen. Bestel deze stijlvolle en functionele reiskoffer vandaag nog en geniet van je volgende avontuur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies