American Tourister

Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist Captain America Pop Art

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45.5 cm
Diepte 27.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 65 cm
Materiaal ABS
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Captain America Pop Art
Merk product code 64492
Serie Marvel Legends
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 62.5 l

Ben je op zoek naar een stoere en duurzame reiskoffer? Dan is de Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist van American Tourister perfect voor jou! Deze reiskoffer behoort tot de categorie "Reiskoffers" en heeft een uniek ontwerp dat geïnspireerd is op Captain America Pop Art.

Met een breedte van 45.5 cm, een diepte van 27.5 cm en een hoogte van 65 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van de bagage is ideaal, met een bereik van 56-67 cm. De koffer heeft een volume van 62.5 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je benodigdheden mee te nemen.

De Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De koffer is voorzien van een hard type, waardoor je bagage goed beschermd is tijdens het reizen.

Met het TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke diefstal. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl ze toch veilig opgeborgen blijven.

De Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist behoort tot de serie "Marvel Legends" en is een must-have voor alle volwassenen die van avontuur houden. Met het opvallende ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit is deze koffer een echte blikvanger.

Wacht niet langer en ga stijlvol op reis met de Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist van American Tourister. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze fantastische reiskoffer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies