American Tourister

Heat Wave Spinner 80/30 Combat Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 80 cm
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Combat Navy
Merk product code 130669
Serie Heat wave
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 92 l

De Heat Wave Spinner 80/30 is een trendy reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 80 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 77 en 85 cm, waardoor deze koffer perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen slijtage en lang meegaat. De Heat Wave Spinner 80/30 behoort tot de Heat wave serie en heeft een stoere Combat Navy kleur, wat zorgt voor een opvallende en stijlvolle uitstraling.

Met een volume van 92 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Of je nu op vakantie gaat of voor zaken reist, de Heat Wave Spinner 80/30 is de ideale reiskoffer voor volwassenen. Met zijn trendy design, ruime volume en handige functies, zal deze koffer zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies