American Tourister

Disney Legends Spinner 75/28 Alfatwist Mickey Blue Dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52.5 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Mickey Blue Dots
Merk product code 64480
Serie Disney Legends
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 88 l

De Disney Legends Spinner 75/28 Alfatwist is een fantastische reiskoffer voor volwassenen. Met een breedte van 52,5 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor je genoeg spullen kunt meenemen voor een langere reis.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat ervoor zorgt dat je bagage goed beschermd blijft tijdens het reizen. Het merk American Tourister staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de Disney Legends serie voegen ze een vleugje magie toe aan je reiservaring.

De Disney Legends Spinner 75/28 Alfatwist heeft een opvallend design in de kleur Mickey Blue Dots. Het merk kleurnaam geeft al aan dat deze koffer perfect past bij de liefhebbers van Disney en Mickey Mouse. Met de merk product code 64480 weet je zeker dat je de originele en authentieke Disney Legends koffer in handen hebt.

Deze koffer is van het type hard, wat betekent dat je bagage goed beschermd is tegen stoten en schokken. Het TSA cijferslot zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen is en alleen jij toegang hebt tot je spullen. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je bagage, zodat je snel kunt inpakken en uitpakken.

Met een volume van 88 liter biedt de Disney Legends Spinner 75/28 Alfatwist voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op vakantie gaat of een zakenreis maakt, deze koffer is de ideale metgezel voor elke reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies